( Ervaring van een shemale. )

Seks is een van de meest verbindende ervaringen die we als mens kunnen hebben. Van nature ben ik een zeer seksueel mens - dus het doordringt veel van hoe ik omga met de wereld om me heen. Voor mij is seks niet alleen beperkt door penetraties ... er is een hele wereld aan manieren om je scherpe kantjes eraf te krijgen, en ik onderzoek graag alle mogelijke manieren, vooral wanneer we in de kink-scene komen. Ik heb een persoonlijk motto: "Probeer alles twee keer. Misschien was ik de eerste keer gewoon in een slecht humeur. ' Het heeft me geleid tot veel seksuele ervaringen waarvan ik echt genoten heb, die ik misschien nooit geprobeerd had als ik wat timide was.

In de eerste plaats geniet ik het meest van seksuele ontmoetingen met mensen waar ik om geef, maar ik reageer ook niet zo goed op labels die aan die relaties worden toegewezen. Ik ben een ethische slet ... hoewel ik seksuele relaties heb met meerdere partners waar ik dicht bij sta, is het belangrijk voor mij om open en eerlijk te zijn met iedereen over wat er speelt. Als ik eerder geboren was, zou ik zeker in de vrije jaren 60 passen. De seksuele rollen die ik met mijn partners speel (boven / onder) veranderen van persoon tot persoon op basis van hoe onze relatie is met elkaar.

Ik wil ook mijn seks veilig en gezond is. Hoe fijn seks ook is, er zijn een aantal risico's verbonden aan ziekten. Dat betekent zowel respect geven als ontvangen van partners, inclusief op de hoogte zijn van soa-testen. Het betekent ervoor te zorgen dat we elkaars seksuele grenzen kennen en respecteren. Seks is een daad van vertrouwen en vertrouwen moet zich ontwikkelen vanuit een open en eerlijke communicatie - over verlangens en zelfs angsten. Je kunt seks hebben zonder dat niveau van vertrouwen, maar in mijn ervaring is dat soort seks lang niet zo bevredigend.

Eerste keer nerveus.

Gewoon relaxen. Haast je nergens over. Begin met de simpele dingen ... Elkaar aanraken. Strelen. Zoenen, Voorspel. Het gaat allemaal over ontspannen - over jezelf in het moment inleven, Wist je dat enkele van de meest erogene zones op het lichaam niets te maken hebben met geslachtsdelen? Wanneer ik de eerste keer met een nieuwe sexpartner ben, vind ik het leuk om zoveel mogelijk van hun lichaam te verkennen voordat ik begin met neuken. Het helpt me te leren wie ze zijn en hoe ik ze het beste plezier kan geven.

Als je je concentreert op deze interacties met je partner, neemt de seksuele spanning toe totdat het tijd is voor een orgasme. Het lijkt erg op een idee waarvan acteurs beweren: 'wees in het moment'. De beste seks houdt in dat je jezelf verliest in het vrijen in plaats van je op iets anders te concentreren. Laten we eerlijk zijn - als het goed is, stopt de tijd. Er is geen andere gedachte dan het plezier dat u en uw partner hebben. Ik vind dat om daar toe te komen via voorspel de beste manier is om te ontspannen tijdens mijn eerste keer met iemand.

De ervaring.

Dat hangt allemaal af van de shemale. Is ze een top of een bodem met jou? Hoe comfortabel voelt ze zich met haar eigen lichaam? Een ding dat cruciaal is om transseksuelen te begrijpen, is dat we, omdat we zijn geboren in een lichaam dat niet consistent is met wie we zijn, een zekere mate van dysforie ervaren. Dit verschilt van persoon tot persoon. Persoonlijk vind ik het goed dat ik nog steeds mannelijke geslachtsdelen heb. Hoewel ik liever met een vagina geboren was, vind ik het goed dat beide geliefden en ikzelf mijn pik bevredigen - het veroorzaakt geen emotioneel ongemak voor mij om mijn pik tijdens seks te gebruiken. Maar er zijn andere shemales die het niet kunnen verdragen om hun pik te zien, laat staan om hem tijdens seks aan te raken of te gebruiken.

Als je een geweldige seksuele ervaring met een shemale wilt hebben, moet je met haar communiceren. Hoe comfortabel voelt ze zich met haar lichaam? Wil ze penetreren of gepenetreerd worden? Net als elke andere seksuele ontmoeting, moeten jij en je partner onderhandelen over wat leuk is voor jullie beiden. Als je dat eenmaal voorbij bent, is het net als elke andere seksuele ontmoeting.

Aanbevolen standjes.

Nogmaals, ik denk dat dit van de persoon afhangt. Als ik vanonder lig, hou ik persoonlijk van posities als cowgirl waar ik in de ogen van mijn geliefde kan kijken terwijl we vrijen. Als ik vanboven lig, hou ik van doggie-stijl omdat het me in de juiste mindset brengt om de levende shit uit iemand te neuken.