(ervaring van een shemale)

Seks is een van de meest verbindende ervaringen die we als mens kunnen hebben. Door mijn aard ben ik een erg seksueel mens - dus het weer spiegelt veel van hoe ik omga met de wereld om me heen. Voor mij wordt seks niet alleen beperkt door penetratie ... er is een hele wereld van mogelijkheden, en ik vind het leuk om alle mogelijke manieren te verkennen, vooral wanneer we in de knikscène komen. Ik heb een persoonlijk motto: 'Probeer alles twee keer. Misschien was ik de eerste keer gewoon in een slecht humeur. ' Het heeft me tot veel seksuele ervaringen geleid die ik echt leuk vond en die ik misschien nooit zou hebben geprobeerd als ik meer verlegen was.

Ik geniet vooral van seksuele ontmoetingen met mensen om wie ik geef, maar ik reageer ook niet goed op labels die aan die relaties worden toegewezen. Ik ben een ethische slet ... terwijl ik seksuele relaties heb met meerdere partners waar ik dicht bij ben, is het belangrijk dat ik open en eerlijk ben met iedereen over wat er aan de hand is. Als ik eerder was geboren, zou ik zeker tussen de vrijminnende jaren 60 passen. De seksuele rollen die ik speel met mijn partners (boven / onder) veranderen van persoon tot persoon op basis van hoe onze verhouding met elkaar is.

Ik sta er ook op dat mijn geslacht veilig, gezond en consensueel is. Hoe geweldig seks ook is, er zijn enkele risico's verbonden aan ziekten. Dat betekent zowel respect geven als ontvangen van partners, inclusief up-to-date zijn met SOA-testen. Het betekent ervoor zorgen dat we elkaars seksuele grenzen leren kennen en respecteren. Seks is een daad van vertrouwen en vertrouwen moet ontstaan ​​uit open en eerlijke communicatie - over voorkeuren, verlangens en zelfs angsten. Je kunt seks hebben zonder dat niveau van vertrouwen, maar in mijn ervaring is dat soort seks lang niet zo bevredigend.

Eerste keer zenuwen

Gewoon relaxen. Loop nergens heen. Begin met de simpele dingen ... elkaar aanraken. Strelen. Kussen. Voorspel draait om ontspanning - om jezelf in het moment te trekken. Wist je dat sommige van de meest erogene zones op het lichaam niets met geslachtsdelen te maken hebben? Als ik de eerste keer met een nieuwe minnaar ben, vind ik het leuk om zoveel mogelijk van hun lichaam te verkennen voordat we gaan neuken. Het helpt me te leren wie ze zijn en hoe ik ze het beste kan geven.

Als je je concentreert op deze kleine interacties met je partner, neemt de seksuele spanning toe totdat het een natuurlijk orgasme is. Het lijkt erg op een idee dat acteurs beweren, 'wees in het moment'. De beste seks houdt in dat je jezelf verliest in de onmiddellijke handelingen van het vrijen in plaats van je op iets anders te concentreren. Laten we eerlijk zijn: als het goed is, stopt de tijd. Er is niets anders dan het plezier dat jij en je partner hebben. Ik vind dat het organisch bereiken door voorspel de beste manier is om te ontspannen tijdens mijn eerste keer met iemand.

De ervaring

Dat hangt allemaal af van de shemale. Is ze een topje of een bottom bij jou? Hoe comfortabel is ze met haar eigen lichaam? Een ding dat essentieel is om shemales te begrijpen, is dat we, omdat we zijn geboren in een lichaam dat niet in overeenstemming is met wie we zijn, er een zekere mate van dysforie is. Dit verschilt van persoon tot persoon. Persoonlijk vind ik het goed dat ik nog steeds mannelijke geslachtsdelen heb. Hoewel ik liever was geboren met een vagina, vind ik het goed dat zowel geliefden als ik mezelf tevreden stellen met mijn pik. Het veroorzaakt geen emotioneel ongemak voor mij om mijn pik te gebruiken tijdens de seks. Maar er zijn andere shemales die het niet kunnen verdragen om hun pik te zien, laat staan ​​om hem te laten aanraken of gebruiken tijdens seks.

Als je een geweldige seksuele ervaring met een shemale wilt hebben, moet je met haar communiceren. Hoe comfortabel is ze met haar lichaam? Wil ze penetreren of gepenetreerd worden? Net als elke andere seksuele ontmoeting, moeten jij en je partner onderhandelen over wat voor jullie allebei leuk is. Als je dat eenmaal voorbij bent, is het net als elke andere seksuele ontmoeting.

Aanbevolen sekspositie

Nogmaals, ik denk dat dit afhangt van de persoon. Als ik bijvoorbeeld bottom ben, verkies ik persoonlijk posities zoals cowgirl waar ik in de ogen van mijn geliefde kan kijken terwijl we vrijen. Als ik topping, hou ik van doggie-stijl omdat het me in de juiste mentaliteit brengt om de levende shit uit iemand te neuken.

Kinky, een tandje hoger!

Er is een hele wereld van kinky daarbuiten. Enkele van mijn persoonlijke favorieten zijn electroplay en ropeplay. Vijftig tinten grijs raken nauwelijks het oppervlak van wat mogelijk is. Voor mensen die BDSM willen verkennen, stel ik voor om te beginnen met een BDSM boek te lezen. Er zijn vele BDSM boeken in de handel verkrijgbaar die gaan over zowel de fysieke als emotionele aspecten van dominant / onderdanig spel en het is alvast een geweldige introductie tot de BDSM wereld.